Viranşehir’deki okula şehit polisin ismi verildi

Güncelleme Tarihi:

Viranşehir’deki okula şehit polisin ismi verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:03

Viranşehir’deki okula şehit polisin ismi verildi

Haberin Devamı





VİRANŞEHİR (Şanlıurfa), (DHA)-İSTANBUL Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Enes Çiçek’in ismi Viranşehir İlçesindeki bir okula verildi. Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, tarafından yapıldı.

İstanbul Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Enes Çiçek’in ismi Viranşehir İlçesindeki okulda yaşatılacak. Şehit polis memuru Çiçek’in isminin verildiği Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı Vali Güngör Azim Tuna, Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık, Halaf Kete ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından yapıldı. Açılışın ardından okulu gezerek öğrencilerle bir araya gelen Vali Tuna, şunları söyledi.



“Burada okuyan gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Bundan sonra çocuklarımıza bir meslek kazandırmak için çalışmalarımızı bu yönde arttıracağız. Mesleki ve teknik okulların sayısını arttıracağız. Buradan mezun olan çocuklarımızın mezun olduklarında hemen iş bulabilmeleri için onları daha iyi yetiştireceğiz. Okulumuzun geleceği yeni ismiyle daha parlak olsun. Burada okuyan öğrencilerimize de başarılar diliyorum.”



Vali Tuna, açılışın ardından Viranşehir İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER)'in ödül törenine katılarak Akaid yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!