MAGAZİN

Umut Akyürek bıçak altına yattı: Alın daraltma ameliyatı geçirdim!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek geçirdiği estetik operasyonuyla yeniden gündemde. Geçtiğimiz yıl göz kapağı ameliyatı yaptıran Akyürek, bu kez alın daraltma işlemi için bıçak altına yattı. Ünlü müzisyen son sağlık durumunu sevenleriyle paylaştı.

"AMELİYATIM BAŞARILI GEÇTİ"

Önceden gizli saklı yapılan estetik operasyonları artık ünlü isimler tarafından paylaşılıyor. Yaptırdıkları dolgu, botoks, yüz germe işlemlerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan ünlüler kervanına Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek de katıldı.

Daha önce göz kapağı ameliyatı olan Akyürek, bu kez alın daraltma işlemi yaptırdı.

'Çok basit bir operasyon' geçirdiği operasyonu anlatan sanatçı, “Ameliyatım başarıyla geçti, geceyi hastanede geçirdim. Her şey yolunda. Sizler merak edip sordunuz. Alın daraltma ameliyatı geçirdim. Yurt dışından çok fazla talep var. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başladı. Çok basit bir operasyon, bir saat sürdü. Bir şişlik, ödem morarma da yok. Merak edenlere çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

DUDAĞIM DOĞUŞTAN BÖYLE

Estetiksiz halini merak edenler için 17 yaşındaki bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Umut Akyürek 'dudak dolgusu' iddialarını reddetmişti.

"ÇOK UTANIRDIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ünlü sanatçı, “Biliyor musunuz ben o yıllarda dudaklarımdan dolayı kendimi çok çirkin bulur çok utanırdım. Çünkü güzellik algısı büyük dudaklar değildi insanların garibine giderdim. Allah şahit bu yüzden çok üzülürdüm. Gerçi şimdi de mutlu olduğum söylenemez. Bu seferde orijinal olduğunu anlatmak zorunda kalıyorum” notunu eklemişti.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler