HABER

Tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle tatile çıkanların dönüş yolculuğu bugün de devam ediyor. Afyonkarahisar-Konya karayolunda trafik tek yönlü olarak zaman zaman durma noktasına geldi. Bolu'da Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 1 kişi yaralandı, İstanbul yönü de ulaşıma kapandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile tatilciler Dönüş yoluna geçti. Ege Bölgesi'nin kavşak kentlerinden biri olan Afyonkarahisar'da Trafik yoğunluğu başladı.

Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Konya'dan Afyonkarahisar'a geliş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi.

Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi. Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.

3 FARKLI NOKTADA KAZA

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkisinde, saat 11.00 ile 12.00 sıralarında 3 farklı noktada kazalar meydana geldi. 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 1 kişi yaralandı. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü de ulaşıma kapandı.

Uzun araç kuyrukları oluşurken, ekipler yolu açmak için çalışma başlattı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Murat KÜÇÜK-Mutlu YUCA/BOLU,(DHA)

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler