HABER

Soğuk hava geri döndü

İstanbul güne kuvvetli sağanak yağış ve soğuk havayla başladı. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün kuvvetli yağış etkili olacak. Meteoroloji bugün beklenen yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in batısı, Orta Karadeniz, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Sivas, Erzincan, Isparta, Antalya'nın doğu kesimleri, Osmaniye ile Hatay ve Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli olacağını duyurdu. Meteoroloji ayrıca kar uyarısı da yaptı.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, 'Nisan'ın ortasın olması sürpriz ancak Uludağ’a bu mevsimde kar yağabilir. ' derken şu değerlendirmlerde bulundu:

Yarın Erzurum, Kars, Bayburt civarında kar yağacak. Nisan'ın ortasın olması sürpriz ancak Uludağ’a bu mevsimde kar yağabilir. İstanbul’da yok ama Kartaltepe ve Uludağ’da yarın öğleden sonraya kadar devam eder. Yarın doğuya gidiyor kar yağışı.

Perşembe günü yükselmeye başlayacak sıcaklıklar. İstanbul’da 11 derece olan sıcaklık cuma günü 20 dereceye kadar çıkacak. Nisan ayını bu şekilde dalgalanmalar ile geçireceğiz. Nisan yağmurları ülke genelinde devam ediyor.

YAĞIŞLAR NE KADAR DEVAM EDECEK?

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin haritasına göre bugün etkili olan yağışlar yarın da devam edecek. Çarşamba günü ise yağışların batı bölgeden doğuya kayması bekleniyor. Perşembe günü yurt genelinde yağış beklenmiyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler