HABER

Şişli'deki korkunç kaza kamerada! Taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye hayatını kaybetti

İstanbul Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Korkunç kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Şişli Mecidiyeköy'de 26 Aralık Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre taksici İsa A., müşterisini indirmek için caddeye yakın bir yerde durdu. Arka koltukta oturan kadın yolcu, ücretini ödedikten sonra taksiden inmek için kapıyı açtı. O sırada motokurye Oğuzhan Gezer taksinin sol tarafından geçmek isterken açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Oğuzhan Gezer'e karşı yönden gelen minibüste hafifçe çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından motokurye Oğuzhan Gezer hastaneye kaldırıldı.

YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE İFADE VERİP TAKSİCİDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Polis ekipleri, hastanede tedavisi devam eden Gezer'in ifadesini aldı. Gezer'in, ifadesinde taksici İsa A. ve kadın yolcudan şikayetçi olduğu öğrenildi. Ardından taksici İsa A., olay nedeniyle gözaltına alındı. İfadesinin ardından iddiaya göre taksi şoförü serbest bırakıldı.

TEDAVİSİ DEVAM EDERKEN FENALAŞARAK HAYATINI KAYBETTİ

Oğuzhan Gezer, hastanede tedavisi devam ederken 2 Ocak Çarşamba günü aniden rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı. Gezer bir gün sonra da hayatını kaybetti. Gezer'in hayatını kaybetmesinin ardından taksi şoförü İsa A. tekrar gözaltına alındı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler