HABER

Şeytanın aklına gelmeyen onun aklına gelmiş

1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ın Beyoğlu'nda geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardında akıllara durgunluk veren bir plan çıktı. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu, eski eşinden hamile kalan Z.Y.'nin (22) karnındaki bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisini de bu senaryoda oynattığı ortaya çıktı. Duyanı hayrete düşüren olay Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin takibiyle aydınlatıldı. Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamı  incelendi. Kayıtlarda Z.Y'nin saldırıdan önce bir erkekle birlikte yürüdüğü görüldü. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi. Kadının birlikte yürüdüğü kişinin H.T. (25) olduğu tespit edildi.  Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan H.T., polisleri bile şaşırtan gerçeği itiraf etti. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu söyledi.  
1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ın Beyoğlu'nda geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardında akıllara durgunluk veren bir plan çıktı. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu, eski eşinden hamile kalan Z.Y.'nin (22) karnındaki bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisini de bu senaryoda oynattığı ortaya çıktı. Duyanı hayrete düşüren olay Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin takibiyle aydınlatıldı.
Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamı  incelendi. Kayıtlarda Z.Y'nin saldırıdan önce bir erkekle birlikte yürüdüğü görüldü. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi. Kadının birlikte yürüdüğü kişinin H.T. (25) olduğu tespit edildi.  Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan H.T., polisleri bile şaşırtan gerçeği itiraf etti. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu söyledi.  
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler