MAGAZİN

Özkan Uğur'un acı haberi sevenlerini yasa boğdu

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur'dan acı haber geldi. Özkan Uğur'un vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Usta sanatçının ardından başsağlığı mesajları art arda geldi.

Yonca Evcimik: Yeri doldurulamayacak bir sanatçı. Çok üzgünüm ve şaşkınım. Çok küçük yaştan itibaren tanıyorum. Gerçekten bunu atlatacağını düşünüyordum ben. Herkese pozitif enerji veren bir kişilikti. Hiç onu kızgın kırgın görmedik. Sevenlerine ailesine Allah sabır versin.

Edis: Çok büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum, çok üzüntülüyüz. Özkan abinin hiçbir zaman unutulacağını düşünmüyorum. MFÖ'nün şarkıları, çektiği diziler, Filmler, gönlümüze her zaman taht kurmuş bir insandır. Çok üzüntü verici, herkesin başı sağolsun diyorum.

Alişan: Çok üzüldüm çok..Dünya iyisi,büyük müzisyen, büyük oyuncu ve en önemlisi kalbi tertemiz birisini kaybettik... Hepimizin başısağolsun... Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Özkan Abi...

Işın Karaca: Hepimizin baş sağ olsun…. Çok özelsin Özkan’ım… Hepte öyle kalacaksın…

Derya Uluğ: Özkan Uğur’u kaybetmişiz. Üzüntümü tarif edemiyorum çok önemli bi müzisyen harika bi insandı… Mekanı cennet olsun…

Ezgi Mola: Kalbime taş oturdu. Çok üzgünüm çok.

Rober Hatemo: Çok üzgünüm çok severdim nurlarda uyu Özkancığım büyük usta...

Hakan Peker: Çok neşeli bir insandı. Şoktayım. Bütün müzik camiasının başı sağ olsun diyorum. Sinemada müzikte çok başarılı. Komple bir sanatçıydı. Bir bakıyorsunuz gitar çalıyor, vokalist, yaptığı filmler Cem Yılmaz'la çok güzel filmler yaptı. Dört dörtlük bir sanatçı. Tüm müzik camiasına ve ailesine baş sağlığı diyorum.

 Mert Fırat: Hepimize çok büyük bir örnekti, hem insanlığıyla hem toplumdaki var oluşuyla. Ne desek boş, 2 dakikaya sığmaz, bence yıllara sığmaz Özkan Uğur. Çok büyük bir acı...

Yonca Lodi: Hepimizin çok büyük kaybı. Herkesi ele geçiren neşesini anlatabilirim, sonsuz müzik yeteneğini anlatabilirim... O hepimizin Özkan abisiydi. Çok da umutluyduk. Sürekli Fuat abiyle konuşuyorum. Bazı insanlar yıldızlara yakışıyorlar. Yıldız gibi gelip yıldız gibi gidiyorlar. Yok olacak bir enerji değil. Enerjisi çok yüksek bir insandı. Ben küçük yaşlarda tanıştım, bu camiada herkese abi olmuştur. O bir şey söylediğinde hepimiz ağzının içine bakardık. Çok sevdik. Hepimiz için çok büyük bir duayen, çok büyük bir abi, çok büyük bir müzisyeni kaybettik. Ailesine sabırlar dilerim. Fuat abime, Mazhar Alanson'a... MFÖ yok yani şu an. Çok üzgünüm.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler