HABER

Nafaka ödemeyi unuttuğu için tutuklanmıştı... Zülfü Şirin yaşadıklarını anlattı

Bursa'da eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan Zülfü Şirin, 5700 liralık nafakanın ödenmesi sonucu serbest kaldı. 81 yaşındaki Zülfü Şirin yaşadığı süreci anlatırken, 'Cezaevinin en yaşlısı bendim. Bir gün bile kalmak çok kötü. Nafakayı daha önce ödedim ancak yanlış yere gittiği için tutuklandım. Hala beni tehdit edip benimle uğraşıyorlar. Ben de karşı dava açacağım' ifadelerini kullandı.

Zülfü Şirin (81), iddiaya göre eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttu. Şikayet üzerine Jandarma komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan adam, adliyeye sevk edildi. Ödediğini söylemesi üzerine kayıtlara geçmediği öğrenilen adam, mahkemece tutuklandı. Tutuklanan adam, cezaevine götürülürken hüngür hüngür ağladı.
Dün nafakası ödenen adam, cezaevinden çıkarılarak serbest kaldı.

Gazetecilere açıklama yapan Zülfü Şirin "Bir elektrik düğmesini kapattım oğlumdan hem dayak yedim hem küfür yedim. Kahrımdan bağlara çıktım gittim Avusturalya’daki eve geri döndüğümde ailem beni kapının önüne koydular. Sonra Türkiye’deki evime geldim beni burada da rahat bırakmadılar. Gemlik’in Katırlı köyünde evim var. Beni oraya da sokmadılar. Erkek kardeşi beni tehdit ve küfür etti, telefonla arayıp "seni öldürüp denize atacağız" dedi. Sonrasında benden şikayetçi oldu. Beni nafakaya ödemediğim için mahkemeye çıkardılar. Oysa ben nafakayı ödemiştim, yanlışlıkla başka hesaba göndermişim. Beni mahkemeye çıkarıp tutukladılar. Üzülmedim ama bu yaştan sonra çekilecek gibi değil cezaevi. Hapishanenin en yaşlısı bendim" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler