HABER

Muş'ta iş yerinin önünü temizlerken ölümden kıl payı kurtuldu

MuÅŸ'ta, iÅŸ yerinin giriÅŸ kapısında biriken karı temizleyen Mikail Mete, 8 katlı binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Mikail Mete'nin üzerine düşen kar ve buz kütlesinden kaçışı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.Â

MuÅŸ'ta, 8 katlı bir binanın birinci katında babasına ait iÅŸ yerinin giriÅŸ kapısında biriken karı temizlemek isteyen Mikail Mete (17), dükkandan aldığı kürekle iÅŸ yerinin önünde çalışmaya baÅŸladı. Karları temizleyen Mete, daha sonrasında gelen sesler üzerine ne olduÄŸunu anlamaya çalışırken çatıdan son anda üzerine doÄŸru düÅŸen buz ve kar kütlesini fark etti. Mete'nin hızlı adımlarla uzaklaÅŸtığı iÅŸ yeri önüne kar ve buz kütlesi yaÄŸdı. Yaptığı hızlı hamleyle büyük bir tehlikeden kurtulan Mete'nin yaÅŸadıkları iÅŸ yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. 

O ANLAR KAMERADA 

Saniyeler içerisinde ölümle burun buruna gelen Mete'nin yaÅŸadıkları sırasında hızla elinden bıraktığı kürekle yeniden kar temizlemesi ise, ÅŸaÅŸkınlık oluÅŸturdu.

Çatılardaki buz sarkıtları ile kar kütlelerine dikkat edilmesini isteyen Mikail Mete; "Dükkanımın giriÅŸini temizlerken, bir ses geldi aniden. Hemen başımı kaldırıp, aÅŸağı doÄŸru baktım. Çatıdan kar ve buz düÅŸüyormuÅŸ demek ki, bunu fark edip hemen geri kaçtım. Kıl payı ile kurtuldum. Kafama düÅŸecekti neredeyse, az önce bile tekrar temizlik yaparken bir daha kar ve buz kütleleri aÅŸağı düÅŸtü. Tekrardan ölümden döndüm. Bu tür olaylara karşı dikkatli olunmasını tavsiye ediyorum" dedi.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler