HABER

Murat Kurum, üniversiteli Feritcan'a verdiği sözü tuttu; öğrenci evinde sahur yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu. Murat Kurum, Başaranoğlu’nu evinde ziyaret etti. Evdeki öğrencilerden kararsız seçmen Haluk Emre Günaydın ile sohbet eden, projelerini anlatan Murat Kurum’un, gecenin sonunda “Artık seninle anlaştık” dediği genç öğrenci de Kurum’a “Evet, anlaştık” diye cevap vererek ikna oluğunu belirtti. Sohbetin ardından Kurum gençlerle playstation oynadı, öğrencilerle mutfağa girip sahur için menemen yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk iftarının ardından teravih namazını Beyoğlu’nda, Camiikebir Camii’nde kıldı. Namazın sonrasında Beyoğlu’nda Kasımpaşa esnafını ziyaret eden Kurum'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kalabalığın arasında Murat Kurum’u gören 2. sınıf öğrencisi küçük bir kız çocuğu şaşkınlığını gizleyemedi. Küçük kız, Kurum’un yanına gelmesiyle ona sarılarak mutluluğunu dile getirdi. Bir kafeyi ziyaret eden, kıraathanede gençlerle langırt oynayan Kurum, daha sonra sahur programı için ilçeden ayrıldı. Murat Kurum’a esnaf ziyaretinde, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan eşlik etti.

MURAT KURUM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE SAHUR YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, daha önce katıldığı bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü yerine getirdi. Fatih’te yaşayan üniversite öğrencilerinin evine sahur misafiri olan Murat Kurum, gençlerle bir araya geldi.

KURUM KARARSIZ SEÇMEN OLAN GENÇ ÖĞRENCİYİ İKNA ETTİ

Öğrencilerle sohbet eden Kurum, kararsız seçmen olan 22 yaşındaki hukuk fakültesi öğrencisi Haluk Emre Günaydın’ı dinledi. Murat Kurum, Bursalı olan Emre Günaydın’a memleketinde yaptıklarını anlattı; Ulu Camii’nin çevresindeki düzenlemeleri, Bursaspor’un eski stadyum alanının millet bahçesine dönüştürüldüğünü ve Çekirge’deki SSK’nın eski binasının yapılandırıldığını söyledi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler