HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Hayat boyu öğrenmeye inanıyorum. Öğrenmenin yaşı öğretmenin sınırı yoktur. Öğrenmeye kapalı olmak cehalete kucak açmakla eş anlamlıdır.  Bugün sivrilen en büyük tehdit cehalettir.

Bilmeyene ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, ona dikkat edelim. Bilmeyen ve bilmediğini bilen basittir ona öğretelim. Bilen ve bildiğini bilen bilgedir onu takip edelim.

Descartes'in dediği gibi var olmanın şartı, var olmanın şuuruna ermektir. 

Türk milletinin var oluşuna, fikre hürmet beslemeyenlerin kervanımızı yağmalamak için pusu attıklarını görüyoruz. Milli değerleri tahrik edenler bu vatanı sevmeyenlerdir.

Ellerinden gelse milletimizi, güneş ışığından mahrum etmek isteyenlerin hüvviyetleri bellidir.

30 Aralık Cumartesi günü Anıtkabir'de bağıran bir sapığın provokasyonu ile yılın ilk günü Galata'da düzenlenen yürüyüşte 'Hilafet bayrağı açtığı' iddiasıyla saldıran meczubun hadisesi tesadüf değildir.

Cahiller gurubu, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Rahatsızlık Kelime-i Tevhid'de ise tarihe not düşüyorum: Lâ ilâhe illallah Muhammedün resûlullah.

Her Arapça yazıyı iltica diye sunanlar, yabancı istihbarat örgütlerinin sızmalarıdır.

"REJİM SORUNU YOKTUR"

Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez.

Türkiye devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Milli Marşı İstiklal marşıdır. Başkenti Ankara'dır.

Hilavet tartışmasını istismar edenlerin hepsi birden hastalıklıdır. Aklı rehin alınmış neye hizmet ettikleri belirgin olan, partimizin sembolü olan 3 hilali kullananların hangi faaliyette olduğu görülmektedir.

Devlete ve millete karşı siyaset yapılamaz. Yapılırsa siyasetle değil ihanetle anılacaktır.

SÜPER KUPA KRİZİ: TFF SÜRECİ YÖNETEMEDİ

Türk futbolunda olmayan şey futboldur. TFF süreci yönetemediği gibi,Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de aklı başında soğukkanlı hareket edememiştir.

Atatürk'ün bir futbol müsabakasında istismarı müsabakanın günler öncesinde her ihtimalin hesaplanarak tedbirlerin alınmaması ihmal veya öngörüsüzlük olarak değerlendirilemez. Böyleyse Türk futbolu duvara toslamış demektir.

Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz. Türk futbolunu siyasi tartışmaların içine çekmenin vatanseverlikle alakası yoktur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye demektir, istiklal, istikbal demektir, biz demektir. 

SOSYAL MEDYA

Sosyal medya taşınması imkansız bir yüktür ve zehirlidir. Sosyal medya milli ve manevi hayatımızı çürütmeye başlamıştır. Sosyal medya kullanımını ya ahlaki ve milli temelde düzenlemeli ya da batının içimize konuşlandırdığı bu melanet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz. Dedikodu ve fitnenin demokrasiyle ilgisi yoktur. Sosyal medya vasıtasıyla açıklanan doğrulara itibarımız bile kalmayacaktır. Bir taşı 10 bin defa havaya atsanız uçmayı öğretemezsiniz. Kuştan taş, taştan kuş olmaz.

YARGITAY'IN CAN ATALAY KARARI

Yargıtay'ın verdiği kararı destekliyoruz.

Bölücülere hak ihlallerini cömertçe veren AYM milletimizin hakkını nasıl savunacak?

Yargıtay'ın şerefli hakimlerini tebrik ediyorum.

'TERÖR DEVLETİ İSRAİL KONTROLDEN ÇIKTI'

Terör devleti İsrail kontrolden çıktı. Görevimiz din kardeşlerimizi amasız savunmaktır.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler