HABER

Meteoroloji'den birçok ile yağış önerisi

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda çok sayıda ile sarı ve turuncu uyarıda bulunuldu. Son hava durumu tahminine göre Marmara, Ege ve Batı Karadeniz ile Artvin çevrelerinde sağanak yağış, Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Yağışların Marmara, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Ege'nin batı ve kuzey kesimleri, Antalya ve Isparta çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İşte 12 Ocak salı günü hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, batı ve iç kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege ve Batı Karadeniz ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara, Ege'nin batı ve kuzey kesimleri, Antalya ve Isparta çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²), Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinde ise yer yer şiddetli (21-75 kg/m²) olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Sıcaklıklarda bugün önemli bir değişiklik olmaması, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4-10 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler