HABER

Kornaya bastın tartışmasında bıçak ve kemerli saldırı

İstanbul Kadıköy'de inşaat alanından çıkan hafriyat kamyonu, sokağa park edilen araçlardan dolayı dönüş yapamadı. Kornaya basarak bekleyen hafriyat kamyonunun şoförü ve arkadaşı, kendisini uyaran Mert K. ve 2 arkadaşına bıçak ve kemerle saldırdı. Olayda 1'i bıçaklanarak, 3 kişi yaralandı. Kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Kadıköy Caddebostan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mert K. ve yanındaki iki arkadaşı araçla evlerinin bulunduğu sokağa geldi. Bu sırada inşaat alanından çıkarak sokağa girmeye çalışan 34 FDN 465 ve 34 VR 7539 plakalı hafriyat kamyonlarının şoförleri, araç parkları nedeni ile dönüş yapamadıkları için sokakta uzun süre kornaya bastı.

Mert K. ve yanında bulunan 2 arkadaşı, kamyon şoförlerini kornaya basmamaları konusunda uyarınca taraflar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra kamyon şoförleri, Mert K ve arkadaşlarına bıçak ve kemerle saldırdı. Kavgaya çevredekiler müdahale ederken, Mert K. ve arkadaşları vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kamyon şoförleri ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralılar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yaşanan tartışma ve kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler