HABER

Görüntüler ortaya çıktı! Kilise saldırganları böyle gözaltına alındı

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı düzenleyen zanlıların Başakşehir'de saklandıkları evde polis tarafından gözaltına alındığı anlar kameraya yansıdı. Öte yandan saldırganların yol kenarına attığı belirtilen silahların biri bulundu. Polisin dedektörle yol kenarındaki kuru sıkıdan bozma tabancayı bulduğu anlara ait görüntüler kameraya yansıdı. Polis, Bahçeköy Kemerburgaz yolunda arama çalışmalarına devam ediyor.

Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında yaşanan saldırıda Tuncer Cihan hayatını kaybetmiş, Rus ve Tacikistan uyruklu saldırganlar ise Polonya plakalı bir otomobil ile kayıplara karışmıştı.

Olayın ardından geniş çaplı operasyonlar başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kaçan saldırganların izini sürdü. Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube personellerinden oluşturulan 150 kişilik özel ekip bölgedeki güvenlik kameralarını ve mobese kayıtlarını didik didik inceledi.

Kısa sürede zanlıların Başakşehir'de bir evden saklandıkları tespit edildi. Özel Harekat Polislerinin de katılımıyla eve operasyon düzenlendi. Koçbaşı ile kapısı kırılan evde saklanan zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların gözaltına alındığı o anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler