SPOR

Edin Dzeko: Fenerbahçe ile 2 yıl önce de görüşmüştüm

Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko, bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko'nun açıklamaları şu şekilde:

Burayla ilgili ilk izlenimlerim pozitif. En önemli şey birlikte sıkı çalışıyor olmamız. En iyisini yapmak istiyoruz. Sezon kısa süre içerisinde başlayacak. Takım hemen hemen hazır. Yeni gelen oyuncular tam olarak hazır değil. Birkaç hafta içerisinde daha iyi bir noktaya geleceğiz takım olarak.

Bizler Bosnalılar olarak sizleri çok seviyoruz. Bizler kardeşiz.

"2 YIL ÖNCE DE GÖRÜŞMÜŞTÜM, HEMEN HEMEN ANLAŞMAYA VARILMIŞTI AMA..."

Fenerbahçe ile ilk görüşmem 2 sene önceydi. Çok fazla konuştuk karşılıklı olarak, güzel sohbetler gerçekleştirdik ama maalesef o dönemde transferim gerçekleşmedi. Inter’le hemen hemen transferim gerçekleşmişti ve bu nedenle buraya transferim olmadı. 

"MÜKEMMEL ZAMANLAMAYLA TRANSFER GERÇEKLEŞTİ"

İyi bir anlaşma sağladık. Mükemmel zamanlamayla transfer gerçekleşti. Benim istediğim şey, Fenerbahçe’nin istediği şeydir. Başkanımız bu yıl kaliteli oyuncuları transfer etti. Bu da çok önemli bir oyun. Şampiyonluk istiyorsanız nitelikli oyuncuların olması lazım. Başka isimler de takıma katılabilir. Burada önemli olan takım olarak hareket etmek. Çok hızlı şekilde adapte oluyoruz. Buradaki Türk oyuncuların ve personellerin etkisi çok büyük. Fenerbahçe’ye gelmeden önceki ruh halime göre çok daha pozitif olduğumu söyleyebilirim buraya karşı

"BU KADAR UZUN SÜRE ŞAMPİYON OLAMAMAK İYİ DEĞİL"

Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynar. Ben de Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilmek için buradayım. Umuyorum ki, hep birlikte en iyisini yapacağız. Yaptığımız görüşmelerde Fenerbahçe'nin ligi ne kadar kazanmak istediğini konuştuk. Böyle büyük bir camianın şampiyonluğu bu kadar uzun süre kazanamaması iyi bir şey değil. Başkanımız bunu değiştirmek elinden geleni yapıyor. Sahada elinden gelenin en iyisini ortaya koyacak bir Fenerbahçe olacak. Fenerbahçe çok büyük bir camia ve en iyisini hak ediyor.  Şunun sözünü verebilirim, sahada elinden gelenin en iyisini ortaya koyacak bir Fenerbahçe olacak.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler