HABER

Depreme trafikte yakalandı... Dehşet anlarını anlattı

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depreme trafikte yakalanan Sercan Bayraktar, enkaz altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anları anlatan Bayraktar, "5-10 saniye gecikme olsa direksiyonu kıramasam ya da şok haline girsem enkaz altında kalacaktım. Eczaneden bir kişinin dışarı doğru koştuğunu fark ettim ve daha sonra eczanenin içerisinde bir kişi daha kalmış ve hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok acı günlerdi" dedi.

Kahramanmaraş’ta yaşayan Sercan Bayraktar, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depreme otomobiliyle trafikteyken yakalandı. İş yerinden çıkıp evine gitmek için yola çıkan Bayraktar, dişi ağrıdığı için Trabzon Caddesi istikametinden Hükümet Bulvarı'nda bulunan nöbetçi eczaneden ilaç almak için yoluna devam etti.

Eczanenin önüne geldiğinde otomobilinde depreme yakalanan Bayraktar, soğukkanlılığını koruyarak otomobilini güvenli alana çekti. Bayraktar’ın yaşadığı deprem anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde sürücünün depreme trafikte yakalandığı ve eczanenin olduğu binanın yıkıldığı görüldü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler