HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sınırlar güvenli hale gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda düzenlenen törenle ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Harekatlarla adım adım ülkemizi sınırları ötesinden başlayarak her karışıyla güvenli hale getirmekte kararlıyız" dedi. Hayvanlara eziyet edenlere ilişkin olarak Erdoğan "Ülkemizin en modern tesisi olan burası çok hassas belediyemizin hayvan barınağında orada görevli 2 vicdansızın sebep olduğu görüntüleri ne yazık ki üzüntüyle takip ettik. Haklarında adli ve idari tahkikat başlatılan sorumlular tutuklanmış bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Konya'da yapılan birçok eserin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirdi. Konya'da Eğiste Hadimi Viyadüğü, Konya Afşar Hadimi Barajı ve birçok eser bugün itibarıyla faaliyete geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Konya ülkemizin ulaşım ağlarının önemli merkezleri arasında yer alıyor. Bugün 64 km'yi bulan yolu 1371 metrelik Eğiste Hadimi Viyadüğü tüneli, Çumra bağlantısıyla iftihar verici bir eser olan projenin açılışını yapıyoruz" dedi.

Köpeklere eziyet edenlere yönelik de açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ülkemizin en modern tesisi olan burası çok hassas belediyemizin hayvan barınağında orada görevli 2 vicdansızın sebep olduğu görüntüleri ne yazık ki üzüntüyle takip ettik. Haklarında adli ve idari tahkikat başlatılan sorumlular tutuklanmış bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır. Canlı ve cansız tüm varlıklar gibi hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir. Onlardan istifade edeceğiz ama asla zulmetmeyeceğiz, eziyet etmeyeceğiz, kötü davranmayacağız" sözlerini söyledi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler