HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları için geldiği AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devlet Bahçeli'nin doğum günü tebriğinde bulunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Öncelikle devlet bey her zamanki o nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Zengin bir nezaket. Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler. Bu süreci en güzel şekilde dayanışma içinde devam ettireceğiz.

YENİDEN REFAH MESAJI

Yeniden Refah'ın tavrını biliyorsunuz. Cumhur ittifakı ile birlik içinde değiller, birçok yerde ya bizden ayrılmış olanları aday olarak çıkardılar. Genel seçimdeki tavrından kopmuş vaziyetteler.

İsrail-Filistin, Ukrayna-Rusya orada işlenecek konular. İkili görüşmelerimiz olacak. Bunların üzerinde duracağız. Bu ziyareti geciktirmeden halledeceğini bana ifade etti.

F-16'YA KİLİTLENMİŞ DURUMDAYIZ

F-35'ten öte f-16'ya kilitlendik. Gerek kongre gerek senato... Görüşmelerimizde f16'larla ilgili ne gibi adımları atacağımızı konuştuk. Arkadaşlarımızın görüşmelerde bu konu üzerinde ısrarla duruyoruz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler