SAĞLIKLI YAŞAM

Başarısız göz kapağı ameliyatları ne gibi sonuçlar doğurur?

Göz Hastalıkları UzmanıDoç. Dr. Altuğ Çetinkaya cevaplıyor; Başarısız göz kapağı ameliyatları ne gibisonuçlar doğurur?Göz kapağı ameliyatları basit zannedilir ve bu şekildeanlatılır. Ameliyatın en önemli kısmı ameliyatın kendisi değil, ameliyat öncesiplanlama aşamasıdır. Ameliyat öncesi muayene ve planlama düzgün yapılmadığındaya da ameliyatta gereğinden fazla doku çıkartıldığında, göz kapağında kapanmama,dışa dönme gibi sadece estetiği değil, gözü ve görmeyi de tehdit edenproblemler ortaya çıkabilir.

Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Altuğ Çetinkaya cevaplıyor; Başarısız göz kapağı ameliyatları ne gibi sonuçlar doğurur?
Göz kapağı ameliyatları basit zannedilir ve bu şekilde anlatılır. Ameliyatın en önemli kısmı ameliyatın kendisi değil, ameliyat öncesi planlama aşamasıdır. Ameliyat öncesi muayene ve planlama düzgün yapılmadığında ya da ameliyatta gereğinden fazla doku çıkartıldığında, göz kapağında kapanmama, dışa dönme gibi sadece estetiği değil, gözü ve görmeyi de tehdit eden problemler ortaya çıkabilir. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler