HABER

Bakan Kurum: Adalar’da hiçbir tapu problemi kalmayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Büyükada’da bir dizi program gerçekleştirdi. ‘Adalar Vatandaşlarımız İle Buluşma’ programına katılan Bakan Kurum, “Adalar’da imar problemini çözüyoruz ve bundan sonra da Adalar’da hiçbir tapu problemi kalmayacak. Sorunu kökten çözmüş olacağız, Adalar için, İstanbul için, sizler için, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Büyükada’da bir dizi program gerçekleştirdi. Bakan Kurum, ilk olarak Ak Parti stant ziyaretini gerçekleştirdi, daha sonra Hacı Osman Var Camii’nde ikindi namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde bulunan Bakan Kurum’u Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası keman eşliğinde karşıladı. Bakan Murat Kurum daha sonra ‘Adalar Vatandaşları İle Buluşma’ programına katıldı ve Adalar vatandaşına müjdeler verdi. Kurum’a Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşe Vural eşlik etti.
‘’ Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 533 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı’’
Adalar’da vatandaşla buluşan Bakan Kurum, “ Şu anda İstanbul’un bu tarihi dönüşümünde, bu yüzyılın dönüşümünde, Yarısı Bizden kampanyamızda başvuru sayısı kaça ulaştı biliyor musunuz? Şöyle rakamları açıklayalım da Kılıçdaroğlu milletin devletine olan, Cumhurbaşkanımıza olan itimadını, güvenini Adalar’dan duysun. Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 533 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı. İstanbul’a söz, bu aziz şehirde 5 yıl içerisinde hiçbir riskli yapı kalmayacak. İstanbullu hiçbir kardeşim riskli yapıda oturmayacak. Hiçbir gencimiz afetlere karşı güvensiz hissetmeyecek. Hiçbir annemiz, babamız, yastığa başını tedirgin bir şekilde koymayacak. Ben Adalar’da yaşayan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Adalar’ı hep birlikte yeşil doğasıyla, mavi sularıyla, özgün mimarisiyle koruyup istikbale taşıyacağız. Şimdiden Adalar’a ve İstanbul’a hayırlı, uğurlu olsun diyorum’’ dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler