HABER

Bahçeli: 17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "MYK'da kurultay ve seçim takvimimizi ele aldık. 7 Mart'ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

Cumhuriyet'in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. 17 Mart'ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız. MYK'da kurultay ve seçim takvimimizi ele aldık.

Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz. 

Haklı mücadelemizi diri tutmanın gayretindeyiz.

Göç sorunundan, ekonomik cepheleşmeye, İslamofobi salgınından ırkçı ve şovenizm hastalığına varıncaya kadar risk ve tehditler dünya genelinde artmıştır. 

Dünyayı takip ediyoruz ve bunu yapmanın zorunlu olduğunu biliyoruz. Biz Türkiye sevdalısı cesur yürekleriz. Göz kamaştıran bir memleketin miraşçılara olarak bölgesel vizyonumuzu kapatmaya hakkımız olmadığına inananlarız. İnkar bir vebaldir. Varacağı her ihanettir.

Tarihini tanımayan ve tarih şuurunu taşuımayan milletler hafıza ve idraklerini daha kötüsü de istikbal iradelerini kaybetmeye mahkumdur.

Türkiye'mizin karşı karşıya olduğu tehlikeleri değerlendirmek, ilkesel politikamızla çelişmeyen çözümler üretmektir.

Türkiye'nin her meselesi bizim de meselemizdir. Bizim sırça köşklerle işimiz olmaz, olmayacaktır. Çıkar hesabı yapmamız, kulislerin oyuncağı olmamız akıl karı değildir. MHP'nin duruşu kızılelma duruşudur.

(6 Şubat depremleri) Depremzede vatandaşlarımızın aç ve açıkta kalmaması sağlanmıştır.

Görmeyen, göremeyenler yok saysa da TC her alanda yükseliş kulvarındadır. Bir zamanlar alnındaki güneş söndü sanılan Türkiye bugün elinde dev bir meşaleyle ayaktadır.

Bugün 19 Eylül Gaziler Günüdür. Gaziler bizim göz nurumuz, gurur meşalemizdir.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler