HABER

Angelina Jolie Mardin sokaklarında

Birleşmiş Milletler (BM) iyiniyet elçisi Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Suriye ve Iraklımültecilerin kampını ziyaret etmek üzere geldiği Mardin’de şehir turuatarak alışveriş yaptı.Akşam saatlerinde Mardin’e gelen Jolie, geceyi otelde geçirdiktensonra sabah saatlerinde otelden ayrılarak Mardin’in tarihi çarşılarındaalışveriş yaptı. Jolie, şahmeran figürleri ile bakır işçiliği ileilgilenen bakırcı dükkanda ürünleri inceleyip eşya aldı. Buradan çıkanJolie, daha sonra Süryani el sanatlarının yapıldığı hediyelik eşya satanmağazaya girdi. Buradan da alışveriş yapan dünyaca ünlü aktris, dahasonra Mardin’de şehir turu attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğiJolie, küçük çocuklarla yakından ilgilendi. Jolie’ye koruma ordusununeşlik ettiği görüldü.Kentte gezmeye devam eden Jolie, öğleden sonra Midyat ilçesine geçecek.
Birleşmiş Milletler (BM) iyiniyet elçisi Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Suriye ve Iraklımültecilerin kampını ziyaret etmek üzere geldiği Mardin’de şehir turuatarak alışveriş yaptı.
Akşam saatlerinde Mardin’e gelen Jolie, geceyi otelde geçirdiktensonra sabah saatlerinde otelden ayrılarak Mardin’in tarihi çarşılarındaalışveriş yaptı. Jolie, şahmeran figürleri ile bakır işçiliği ileilgilenen bakırcı dükkanda ürünleri inceleyip eşya aldı. Buradan çıkanJolie, daha sonra Süryani el sanatlarının yapıldığı hediyelik eşya satanmağazaya girdi. Buradan da alışveriş yapan dünyaca ünlü aktris, dahasonra Mardin’de şehir turu attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğiJolie, küçük çocuklarla yakından ilgilendi. Jolie’ye koruma ordusununeşlik ettiği görüldü.Kentte gezmeye devam eden Jolie, öğleden sonra Midyat ilçesine geçecek.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler