HABER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten saldırıyla ilgili CNN Türk'e özel açıklama

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen saldırıyla ilgili CNN Türk'e konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Türkiye yüksek standartlı olarak seçime gidecektir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen saldırıyla ilgili CNN Türk'e konuştu.

"EN ÖNEMLİ KONULARDAN BİRİSİ SEÇİM GÜVENLİĞİ"

Seçim güvenliğine vurgu yapan Çelik "Seçim sürecindeyiz. En önemli konulardan birisi seçim güvenliği. Yaralı vatandaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Emniyetimiz işin başındadır. Bu eylemi gerçekleştirenlerin yakalanacağından şüphemiz yoktur. Türkiye her zaman olduğu gibi sokakları sandıkları güvenli bir şekilde seçim sürecini tamamlayacaktır. Tüm güvenlik güçlerimiz işinin başındadır. Herkes işin başındadır. Vatandaşımızın yaralanmasını sebebiyle son derece üzüntülüyüz. Ama şundan kimsenin şüphesi olmasın tüm siyasi partiler sokaklarda rahatça seçim çalışmalarına devam edebilecektir." diye konuştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler