HABER

Afyonkarahisar'da tarım işçilerini taşıyan minibüs şarampole girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Afyonkarahisar'da korkunç bir kaza meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan minibüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi, araç ağaca çarparak durdu. Kazada çok sayıda ölü ve yaralı var.

Afyonkarahisar'da katliam gibi bir kaza meydana geldi. Alınan son bilgilere göre; kaza Afyonkarahisar Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. B.K., idaresindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüs sürücüsünün henüz belirlenemeyen Bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip ardından ağaçlara çarparak devrildi.

Can pazarının kurulduğu kazanın ardından çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri adeta zamana karşı bir yarış başlatırken, kazada yaralanan 8 kişi hızlı bir şekilde ambulanslar ile Çay ve Bolvadin Devlet hastanelerinde kaldırıldı.

Yapılan incelemelerde ismini tespit edilemeyen 6 kişinin ise yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazanın ardından detaylı bir inceleme yapılırken devrilen araç ise bölgeye çağrılan vinç yardımıyla aşık alandan çıkarılarak çekiciye yüklendi. Kurtarma çalışmaları esnasında Afyonkarahisar-Konya karayolunun bir yönü yaklaşık olarak 10 dakika ulaşıma kapatıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler