HABER

14 ayrı hırsızlık suçundan aranan kişi saklandığı yatak altında yakalandı

DENİZLİ başta olmak üzere Burdur, Antalya ve Muğla illerinde GSM şirketlerine ait baz istasyonlarına girip akü ve kabloları çaldığı belirlenen 34 yaşındaki şüpheli Hasan G., evinde saklandığı yatağın altında JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Çameli ilçesinin Cuamalanı Mahallesi'ndeki iki ayrı GSM şirketine ait baz istasyonlarından akü ve kablo hırsızlığına karışan şüpheliyi yakalamak için araştırma başlattı. Çameli Jandarma Komutanlığı ile JASAT ekipleri araştırma kapsamında bölgedeki mahalleler olmak üzere işyerleri dahil güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. 28 farklı güvenlik kamerasında 58 saat görüntü izlendi. Yapılan incelemede hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Hasan G.'nin Muğla'nın Fethiye ilçesindeki evinde saklandığı belirlendi.


YATAĞIN ALTINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI
Denizli JASAT ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Hasan G.'yi yakalamak için dün ortak operasyon düzenledi. Arama kararıyla eve giden ekipler, kapıyı açan annesine Hasan G.'nin nerede olduğunu sordu. Annesi 3 gündür eve gelmediğini ve nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Eve giren JASAT ekipleri, yaptıkları aramada Hasan G.'yi yatağın altında saklanırken buldu. Hasan G. yatağın altından çıkarılıp gözaltına aldı. Evinde yapılan aramada, ruhsatsız 2 tabanca, 2 av tüfeği ile hırsızlıkta kullanılan eldiven ve aletler ele geçirildi. Sorgusunun ardından Çameli ilçesinde, adliyeye sevk edile Hasan G. sevk edildiği adliyede tutuklandı.


14 AYRI HIRSIZLIK SUÇU AYDINLATILDI
Hırsızlıktan 22 ayrı suç kaydı bulunan Hasan G.'nin Denizli, Burdur, Antalya ve Muğla'da meydana gelen 14 ayrı hırsızlık suçuna da karıştığı belirlendi. Hasan G.'nin ayrıca Muğla'da kasasında 1.5 ton zeytin bulunan kamyoneti çaldığı, zeytinleri kendi aracına aktardıktan sonra kamyoneti geri bıraktığı da ortaya çıktı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler