Üniversitelilere ‘etik liderlik’ programı

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilere ‘etik liderlik’ programı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 17:39

Üniversitelilerin gelecekte etik değerlere sahip birer lider olmaları hedefiyle düzenlenen sertifika programı sona erdi. Sekiz hafta süren eğitimin sonunda mezunlar sertifikalarını aldı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen iş adamları ve akademisyenleri tarafından üniversitelilere, gelecekte etik değerlere sahip liderler olarak yetişmeleri hedefiyle eğitim verdi. Maltepe Üniversitesi Felsefe Kulübü önderliğinde başlatılan program sekiz hafta devam etti. Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER), mezun ettiği Etik Lider Akademisi (ELA) öğrencilerine iş dünyasında da ayrıcalık sağlanması konusunda çalışmalar yürütüyor. Etikle meslekler arasındaki ilişkinin somut olarak kurulmasına katkı sağlayan ELA Sertifika Programı’nın 6’ncı dönem mezuniyet töreni, PwC (Price Waterhouse Coopers) ev sahipliğinde Swissotel The Bosphorus'ta, yapıldı.

Maltepe Üniversitesi ile EDMER işbirliğinde düzenlenen ELA’dan mezun olan öğrencilere, EDMER Onursal Başkanı Bülent Şenver ve Yönetim Kurulu üyeleriyle, üniversite temsilcilerinin de katıldığı törende sertifikaları verildi. Törende, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken de bir konuşma yaptı.

BAKMADAN GEÇME!