GeriSeyahat Türkiye’nin ilk bekar bekara turu 19 Mayıs’ta
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Türkiye’nin ilk bekar bekara turu 19 Mayıs’ta

Türkiye’nin ilk bekar bekara turu 19 Mayıs’ta

Batı’da "singles tour" adlı bir akım var. Bekar ya da sevgilisi olmayan insanların yeni insanlarla tanışmak için katıldıkları turlar... Ohh ne güzel tatil mi dediniz? O zaman sıkı durun: 19 Mayıs’ta Türkiye’nin ilk singles turu başlıyor.

Birini tanımak için ya alışverişe çık, ya kumar oyna ya da seyahat et sözü gerçek oldu. En azından seyahat kısmı. Yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen yalnız insanlar artık turizm sayesinde başka yalnızlarla tanışıyorlar. Batı’da "singles tour" adı verilen bu seyahatler sayesinde insanlar yalnızlıklarını giderecek adayları belki de en doğru ortamda test ediyorlar. Hatta sadece bekar turizmi üzerine uzmanlaşmış şirketler bile mevcut. Mesela kendilerine Amerika’nın en büyük bekar seyahat şirketi diyen Singles Travel International sadece ABD içinde değil, Bermuda’dan Alaska’ya, Çin’den Galopagos Adaları’na kadar dünyanın hemen her yerine, yılın her mevsimi seyahatler düzenliyor. Macera sevenlere Afrika’da safari, lüks sevenlere Akdeniz’de cruise gezisi öneriyorlar. Hepsinin meraklısı, bütçesi, süresi ayrı ayrı.

OLASI NİŞAN VE NİKAH MASRAFLARI DAHİL DEĞİL

Türkiye’nin ilk singles turu ise 19 Mayıs’ta başlıyor. İnternette kulubunusec.com adında 100’den fazla kulübü çatısında toplayan bir site var. İşinize, semtinize, yaşınıza ya da ilginize göre bir kulüp seçebiliyor ve üye olabiliyorsunuz. Kulübün etkinliklerine katılıyor, yeni arkadaşlıklar, ortaklıklar kuruyorsunuz. İşte bu kulüplerden biri de bekarlar için kurulu. Bu kulübün son etkinliği ise bu hafta başlayacak olan iki günlük Marmaris turu.

Tura katılanlar perşembe akşamından otobüslerle yola çıkacaklar. Yaş aralığı 18-45. Kulüp üyesi olmayanlara da açık bir etkinlik. Partiler, sahil eğlenceleri, dans etkinlikleri düzenlemişler. Erkek ve kadın katılımcı dengesi gözetilmiş. Katılan kişilerin önceden tanışabilmeleri için ödemesini yapanlara geçici üyelik vererek daha gitmeden kulüp üyeleriyle kaynaşması sağlanıyor.

Marmaris Magic Life Otel’de yapılacak iki günlük turun fiyatları her şey dahil olarak belirlendi. Tek kişilik odada kalmak isteyenler 399, çift kişilik oda isteyenler 490 YTL ödüyor. Otelin her türlü aktivitesinden yararlanmak bu ücrete dahil. Sitedeki duyuruya komik bir de not düşülmüş: "Olası nişan ve evlilik masrafları ücrete dahil değildir." (Tur hakkında detaylı bilgi için, 0212 324 58 28)
False