Turkish YouTubers kanalı yayında!

Güncelleme Tarihi:

Turkish YouTubers kanalı yayında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 10:44

Timur Akkurt ve Ekin Kollama, YouTube'ta yeni bir sayfa açtı ve Turkish YouTubers kanalını yayına aldı. Peki bu kanalda izleyenler ne bulacak?

Haberin Devamı

YouTube içerikleri üretmek dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir kesimin ilgilisi çekiyor. Bu yolda ilerlemek ise sanıldığından çok daha zor. Eğlenceli, bilgilendirici, sorgulayan bin bir çeşitli içeriği izlemeye başlayan takipçiler doğal olarak kendilerinin de içerik üretebileceğini düşünüyorlar ve YouTube işine girmeye çalışıyorlar. Televizyon için herkes içerik üretemiyor ama YouTube’un bütün esprisi bu değil mi zaten. Herkes eşit herkes kendini gösterme şansına sahip. Değil!

YouTube ve benzeri platformlar gerçekten çok meşakkatli, sabır, istikrar gerektiren zor bir mecra aslında. Üstüne üstlük YouTube algoritmaları Facebook algoritmaları da işin içine girdiği zaman işiniz normalden de güç hale geliyor. Kanalın kurucularından Timur Akkurt, konuyla ilgili şu sözleri kaydediyor:

"Biz Türkiye’nin en eski YouTube içerik üreticilerindeniz. Bilenler biliyor. Bu konuda kendimizce fena yolda almadık diyebiliriz. Ben bundan bir kaç yıl önce turkishyoutubers.com adresini aldığımda bir portal yapmayı düşünmüştüm. Lokalize edilmiş kaliteli içerikler ile Türkiye içerisinde daha kolay bulunur olmayı sağlamaktı amacım. Proje için biraz erken olduğunu düşündüğüm için aldığım alan adını biraz bekletmeyi uygun gördüm. Şimdi doğru zaman olduğunu düşünüyorum."

Haberin Devamı

turkishyoutuber.com adresi üzerinden herkes videosunu yükleyebilecek. Yüklenen videolar kanalın kurucularının önüne düşecek. Beğeni almasına göre YouTube kanalına videosu yüklenecek. Böylece yüksek aboneli bir kanalın tüm takipçilerine bildirim gidecek ve farkındalık yaratılacak. Sadece YouTube kanalı değil kanalın sosyal medya hesapları da içeriği paylaşarak mümkün olan en yüksek etkileşime ulaşması sağlanacak.

Ayrıntılı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!