Trabzon'da aranan 35 şüpheli yakalandı (yeniden)

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda aranan 35 şüpheli yakalandı (yeniden)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 17:33

Trabzon'da aranan 35 şüpheli yakalandı (yeniden)

Haberin Devamı

'Trabzon'da 35 şüpheli yakalandı' haberimiz yapılan düzeltme ile yeniden servis edilmiştir.

 

TRABZON,(DHA) - TRABZON'da polis ve jandarma ekiplerince kentte yapılan uygulama ve kontrollerde çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 35 şüpheli yakalandı. Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucunun ele geçirildiği kontrollerde ayrıca hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama ve cinsel istismar gibi suçların işlendiği faili meçhul olayların da çözüldüğü bildirildi.

Trabzon Valiliği tarafından yapılan basın duyurusunda kentte son bir hafta içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunuldu. Kentte jandarma ve polis ekiplerince yürütülen çalışma, kontrol ve uygulamara ilişkin bilgilerin paylaşıldığı açıklamada şöyle denildi:

"İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 8 adet mermi, 4 adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Ayrıca; yabancı uyruklu 5 şahsa fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı işlemi başlatılmış, işletmeye uygun olmayan 5 otel hakkında yasal işlem başlatılmış, dilencilik suçundan 10 şahsa işlem yapılmış, değişik suçlardan arama kaydı olan 35 şahıs yakalanmış, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'ndan 38 şahsa işlem yapılmış, dolandırıcılık, cinsel istismar, iş yerinden hırsızlık, açıktan hırsızlık ve kasten yaralama başta olmak üzere 17ayrı faili meçhul olay aydınlatılmış ve 13 fail yakalanmıştır"

UYUŞTURUCU YAKALANDI: 3 GÖZALTI

Yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında da edinilen istihbarı bilgi üzerine şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramada 10.135 gram kubar esrar, 1 adet tabanca, 35 adet tabanca fişeği ve 1 adet hassas terazi ele geçirildiği ve 3 şüphelinin de gözaltına alındığı belirtildi. Öte yandan duyuruda kentte 1 hafta içerisinde meydana gelen 9 ayrı trafik kazasında da 4 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin yaralandığı bilgisi de yer aldı.

 

                                                                                                         

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!