Tomarza'da Başkan Polat güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Tomarzada Başkan Polat güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 14:49

Tomarza'da Başkan Polat güven tazeledi

Haberin Devamı

TOMARZA, (Kayseri), (DHA)- TOMARZA Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlık seçimlerinde tek liste ile seçime giren mevcut başkan Yaşar Polat, güven tazeledi.

Tomarza Halk Eğitim toplantı salonunda düzenlenen Tomarza Esnaf Sanatlar Odasının olağan genel kuruluna, Kayseri Otobüsçüler Odası Başkanı Ahmet Erkan, Kayseri Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Aslan, Talas Esnaf Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı, Tomarza İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Köse, İlçe Esnaf Sanatkârlar Kefalet Kooperatif Başkanı Cengiz Köse ve çok sayıda ilçe esnafı katıldı.

Genel Kurulda konuşan, TESO  Başkanı Yaşar Polat , “Değerli esnaf kardeşlerim, bizlere verdiğiniz bu görevi esnaf sanatkârlara yakışır biçimde ahilik geleneği bilinci ile genel meslek sorunları çözümünde gayret sarf ederek görevimizi yapmaya çalıştık. Bu zamana kadar başarılı ve başarısız olduğumuz konular olmuştur. Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerden olumlu-olumsuz yönlerimiz ve doğruyu bulma adına siz değerli esnaflarımızın görüş ve önerileri her zaman dinledik ve dinlemeye de devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile genel kurulumuz tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diler katkılarından dolayı şahsım ve kurulum adına hepinize saygı ve sevgilerimiz sunarım” dedi.

Başkan Polat’ın teşekkür konuşmasının ardından seçime gidilirken, olağan genel kurula katılan tüm esnafların oyunu alan mevcut başkan Yaşar Polat bir kez daha Tomarza Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!