Tescilli güzelin sapığı serbest

Güncelleme Tarihi:

Tescilli güzelin sapığı serbest
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 09:05

Melisa Aslı Pamuk’u tehdit ettiği için 9 ay 15 gün hapse çarptırılan Elif A., yine Pamuk’u tehdit ettiği gerekçesiyle hâkim karşısına çıktı. “Ben değil, arkadaşımdı” diyen A., serbest bırakıldı

Haberin Devamı

Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine âşık olduğunu söylemesi üzerine arkadaşlığını kestiği kız arkadaşı Elif A. tarafından "yüzüne kezzap atılmak" ve "öldürülmek"le tehdit edildiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. A. hakkında dava açılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde A., Pamuk'u arayarak, "Elimizde porno görüntülerin var. Seni rezil edeceğim" diye tehditte bulunduğu gerekçesiyle 6 ay, hakaretten ise 3 ay 15 gün hapse mahkum edilmişti. Bu kez Elif A. arkadaşı Yasin D. ile birlikte, Aslı Pamuk'u tehdit etti.

Pamuk tarafından yapılan şikâyet sonrası A. ve arkadaşı D. hakkında bir dava daha açıldı. İddianamede, Pamuk'un Yasin D. tarafından arkadaşı Elif A.'nın azmettirmesiyle, "Davaları geri çekmezsen sonun kötü biter" şeklinde ölümle tehdit edildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Elif A. ve Yasin D. hakkında "birden fazla kişi ile tehdit suçundan" dava açıldı. Duruşmaya katılmayan sanık Elif A. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Geçtiğimiz günlerde yakalanan A. hâkim karşısında ifade verdi.

Elif A., sanatçı olarak çalıştığını, Aslı Pamuk'u tehdit etmediğini, arkadaşı Yasin D.'nin bir anlık sinirle tehdit içerikli sözler söylediğini öne sürdü. İfadesi sonrası serbest bırakılan A. ve D. hakkındaki dava sürüyor. (Sabah) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!