Televizyon spikeri Kiraz'dan iletişim semineri

Güncelleme Tarihi:

Televizyon spikeri Kirazdan iletişim semineri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 11:55

Televizyon spikeri Kiraz'dan iletişim semineri

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde iletişim semineri düzenledi.

KAYMEK tarafından Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde yapılan seminere TRT’nin ünlü spikerlerinden Zafer Kiraz konuşmacı olarak katıldı. “İletişime Dair Her Şey” başlıklı seminere özellikle gençler ilgi gösterdi. Seminerde iletişimle ilgili detaylı bilgiler veren Zafer Kiraz, günde bir kez derin bir nefes alıp vermenin ve bunu en az bir ay tekrarlamanın heyecanı gidereceğini kaydetti. Seminerde televizyonlarda izlediğimiz dünya liderlerinin iletişimiyle ilgili bazı ayrıntılar da aktaran Zafer Kiraz, tüm dünya liderlerinin iletişimle ilgili eğitim aldıklarını ve bunu uyguladıklarını belirtti.

Seminer sonrası katılımcılara belge verildi. KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Müdürü Mürşide Gonca Aslan da Zafer Kiraz’a verdiği bilgiler için teşekkür ederek, KAYMEK kurslarında yapılan bir tabloyu hediye etti.

FOTOLU



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!