Xiaomi Mi Max 2 geliyor! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Xiaomi Mi Max 2 geliyor İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 08:19

Xiaomi Mi Max 2 hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Popüler sosyal medya platformu üzerinde yapılan sızıntı ile beraber, Xiaomi Mi Max 2 ile ilgili görüntüler gün yüzüne çıktı!

Haberin Devamı

Xiaomi Mi Max 2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylar ile birlikte, Xiaomi Mi Max 2'ye ait ilk görseller Weibo üzerinden sızdırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda GFXBench üzerinden yapılan sızıntı ile özellikleri ortaya çıkan Xiaomi Mi Max 2'ye ait olan görseller de bugün paylaşıldı.

Xiaomi Mi 6'nın tanıtımına sayılı günler kalmışken, Teknoloji devinin orta segmentli telefonu ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Yapılan sızıntı ile birlikte, yeni telefonun tasarımı hakkında fikir sahibi olmaktayız. Paylaşılan görseller ile birlikte telefonun ön yüzüne dair bir görsel bulunmuyor. Fakat görsellerde yeni telefonun USB Tybe C portuna sahip olduğunu görmekteyiz.

Xiaomi Mi Max 2 geliyor İşte özellikleri

Diğer tasarım detaylarına bakacak olursak, telefonun üst kısmında yer alan 3.5 mm'lik kulaklık girişi dikkatimizi çekiyor.

Haberin Devamı

Yeni telefonun iddia edilen özelliklerini hatırlatırsak, Xiaomi Mi Max 2, yeni nesil Snapdragon 626 işlemcisinden güç alacak. 6.4-inçlik 1080p çözünürlüklü ekranı ile karşımızı çıkacak olan Mi Max 2, 4G ve LTE bağlantısına sahip olacak.

Metal bir gövde tasarımına ev sahipliği yapacak olan yeni Mi Max 2, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile kullanıcıların huzuruna sunulacak. Ayrıca yeni telefonun arka kamerası 12 MP, ön kamerası ise 5 MP çözünürlüğüde olacak.

shiftdelete'in haberine göre henüz yapılan sızıntı haberi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ilerleyen günlerde yeni detaylar kullanıcılara paylaşılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!