Windows 10 kullanıcılarına yeni uygulama mağazası

Güncelleme Tarihi:

Windows 10 kullanıcılarına yeni uygulama mağazası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 10:32

Windows 10 kullanıcılarına Microsoft cephesinden müjdeli bir haber geldi. Yazılım devi Yıldönümü Güncellemesi ile birlikte yeni uygulama mağazasını kullanıma sunacak. İnternette sızdırılan ekran görüntüsüne göre bu yenilik Windows 10 Mobile'ı da kapsıyor.

Haberin Devamı

Microsoft, Yıldönümü Güncellemesi için kolları sıvamış durumda. Firma, Windows 10 masaüstü için yeni bir Windows uygulama mağazasını hayata geçirmeyi planlıyor. Ayrıca Windows 10 Mobile çalıştıran cihazlar için de benzer bir yenilik geliyor.

İnternet üzerinde sızdırılan ekran görüntüsünde yeni Windows 10 uygulama mağazasının arayüzünün nasıl olacağı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

Windows 10 kullanıcılarına yeni uygulama mağazası

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi birçok geliştirmeyi beraberinde getirecek. Önümüzdeki yaz aylarında genel kullanıma açılması beklenen yeni uygulama mağazası için alınan bilgilere göre; uygulama yönetimi ile mağaza alışverişlerini kolay hale getirecek değişiklikler geliyor. Mağazada yapılacak olan iyileştirmelerin gelecek hafta yayınlanacak olan Insider yapısıyla birlikte ortaya çıkması bekleniyor.

indir.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!