Whatsapp sürekli olarak duruyor hatası ve çözümü

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp sürekli olarak duruyor hatası ve çözümü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:30

Whatsapp sürekli duruyor hatası son günlerde kullanıcıların canını sıkıyor. Bu hatayla karşılaşan kullanıcılar ise ne yapacağını bilmiyor. Peki Whatsapp sürekli duruyor hatası neden kaynaklanıyor? Çözümü var mı?

Haberin Devamı

Whatsapp sürekli olarak duruyor hatası neden kaynaklanır? Nasıl çözülür? Whatsapp'ta kullanıcılar genellikle herhangi bir sohbeti silmek istediklerinde, herhangi bir sohbete giriş yapmak istediklerinde, uygulamanın rehberine herhangi bir kişi eklemek istediklerinde veya kayıtlı olmayan bir kişiden mesaj aldıklarında bu hata mesajını görebiliyor. Bu hata karşınıza geldiğinde yapabileceğiniz ilk şey Google Play Store ekranında güncellemeleri kontrol etmeniz.

Google Play Store uygulamasına girdiğinizde sol bölümde yer alan Uygulamalarım ve Oyunlarım başlığına tıklayınız. Bu ekranda Whatsapp için yayınlanan herhangi bir güncelleme varsa görünecek. Eğer bu erkanda uygulamanız bulunuyorsa Güncelle yazısına tıklayarak uygulamayı güncelleştirin. Ardından Whatsapp uygulamasını yeniden başlatın.

Whatsapp sürekli olarak duruyor hatası ve çözümü


Yukarıda işlem sorununuzu çözemediyse yapabileceğiniz çok da fazla bir işlem bulunmuyor. Eğer Beta sürüm kullanma yetkiniz yok ise ve yayınlanan herhangi bir yeni güncelleme olmadığı halde bu hatayı alıyorsanız yapmanız gereken beklemekten başka bir şey yok. Çünkü söz konusu hata muhtemelen sizin cihazınızdan kaynaklanmıyor.

Yazılım kod kaynaklı bir hata olduğu için uygulamanın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız.

BAKMADAN GEÇME!