WhatsApp nasıl güncellenir? Android ve iOS için WhatsApp güncelleme

Güncelleme Tarihi:

WhatsApp nasıl güncellenir Android ve iOS için WhatsApp güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2022 15:23

'WhatsApp nasıl güncellenir' sorusu araştırılıyor. Uygulamaların güncel versiyonlarını kullanmak kolay sağlıyor. Çünkü yapılan güncellemelerle bazı hatalar düzeltilir ve yeni özellikler eklenir. Böylece uygulama daha verimli hale gelir. Peki WhatsApp nasıl güncellenir? Android ve iOS için WhatsApp güncelleme

Haberin Devamı

WhatsApp güncellemeyle ilgili bilgiler merak ediliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp cihazdaki uygulama mağazasından birkaç adımda kolayca güncelenebilir. İşte detaylar..

ANDROID İÇİN WHATSAPP GÜNCELLEME

Android cihazlarda Instagram güncellemesi yapmak için ilk olarak uygulama mağazına gidin. Google Play Store'da arama kısmından 'WhatsApp' uygulamasını aratın. Uygulama sayfası gelince de 'Güncelle' butonuna tıklayarak uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

iOS İÇİN INSTAGRAM GÜNCELLEME

iPhone'da WhatsApp güncellemesi için uygulama mağazısına gidin. Apple Store'a girince arama kısmına WhatsApp yazın. Daha sonra uygulama sayfasına girdiğinizde 'Güncelle' butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

IOS cihazlar için diğer bir güncelleme yolu için de yine Apple Store'a gidin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayın. Açılan 'Hesap' sayfasını aşağı doğru kaydırın ve WhatsApp'ın yanında bulunan 'Güncelle' butonuna tıklayın. Eğer bu sayfada herhangi bir güncelleme yoksa uygulama ya günceldir ya da herhangi bir güncelleme yayınlamamış demektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!