WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? 28 Nisan WhatsApp ve Web WhatsApp erişim sorunu ile gündemde

Güncelleme Tarihi:

WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor 28 Nisan WhatsApp ve Web WhatsApp erişim sorunu ile gündemde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2022 01:08

'WhatsApp çöktü mü?' sorusu 28 Nisan'da yaşanan erişim sorunu ile gündeme geldi. Dünya çapında çok sayıda kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp ve Whatsapp WEB'te bağlantı sorunu yaşandı. Kullanıcılar yaşadıkları sorunu Twitter ve farklı sosyal medya uygulamalarından dile getirdi. Bazı kullanıcılar Whatsapp mesajlarının iletilemediğini belirtirken, gözler şirketten yapılacak ilk açıklamaya çevrildi. İşte, Whatsapp, Web Whatsapp bağlantı ve erişim sorunu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

WhatsApp ve WhatsApp Web uygulamasında 28 Nisan 2022 Perşembe günü erişim sorunu yaşandı. Whatsapp ve Whatsapp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine Whatsapp Çöktü Mü sorusu Twitter'da da konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili henüz resmi açıklama gelmezken, sorunun küresel çapta olabileceği ilk bilgiler arasında yer aldı. Kısa süren erişim sorununun ardından saat 00:00 sıralarından itibaren yaşanan bağlantı sorunu düzeldi.

ERİŞİM SORUNU DÜZELDİ

Dünya çapında erişim sorununun yaşandığı Whatsapp'da bağlantı sorunu saat 00:00 itibarıyla çözüldü. Hatanın giderilmeye başlaması ile kullanıcılar yeniden Whatsapp'a giriş yapmaya başladı. 

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp mobil cihazlarda yaşanan sorunun yanı sıra Whatsapp Web uygulamasında da sıklıkla kopukluklar olduğu görülüyor. Yapılan aramalara bakıldığında mobil olarak bu uygulamaya girişin yavaş olduğu da anlaşılıyor. 

Haberin Devamı

İnternet aramalarına bakıldığında 'Whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor' sorunu yaşandığı gelen ilk bilgiler arasında yer aldı. Konuyla ilgili şirketten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Whatsapp'ta yaşanan bağlantı sorununun dünya çapında olduğu ön görülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!