The Last of Us Part 2'nin Ellie'si final sahnesi hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

The Last of Us Part 2nin Elliesi final sahnesi hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2020 10:58

19 Haziran'da satışa sunulan The Last of Us Part 2, özellikle hikayesi nedeniyle büyük tartışmaların hedefi olmuş, bazıları işi bir adım öteye götürüp oyunun yapımcılarını tehdit eder hale gelmişti. Oyunda Ellie karakterine hayat veren Ashley Johnson ise suskunluğunu bozarak oyunun finalinin doğru bir tercih olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

The Last of Us Part 2, satışa sunulduktan sonra 3 günde 4 milyondan fazla satan ve PS4'te en iyi çıkış yapan oyun olma özelliğine sahip. Oynanışı olsun, grafikleri olsun pek çok oyuncudan tam not alan oyunda hikayeye sıra geldiğinde ise oyuncuların ortak bir noktası yok.

Pek çok oyuncu oyunun hikayesinin ilk oyuna göre 'vasat' olduğunu belirtirken, oyunda ana karakterlerden Joel için çizilen senaryonun büyük tepki çektiği dikkat çekiyor. Öyle ki oyunun yapımcısı olan Neil Druckmann'ın sosyal medya platformları üzerinden nefret söylemine maruz kaldığı görüldü.

The Last of Us Part 2nin Elliesi final sahnesi hakkında konuştu

Diğer yandan The Last of Us, Left Behind ve The Last of Us Part 2'de Ellie karakterine hayat veren genç oyuncu Ashley Johnson, oyunun final sahnesiyle ilgili sürpriz bir açıklama yaptı. Final sahnesinde Ellie'nin doğru bir karara vardığını ifade eden Johnson, Ellie'nin durması gerektiği noktayı bildiğini ve insanların canını yakmayı bırakma kararının yerinde olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Ellie'nin Abby ve ekibine karşı bu kan davasını sürdürmesinin anlamı olmadığını anladığı sahnede, Joel'u kaybetmesiyle nasıl yüzleşeceğini iyice düşünmesi gerektiğini söyleyen Johnson, oyunda herhangi bir adalet sunulmadğını ve şiddet döngüsünün oyun boyunca sürdüğüne dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!