Techno Camp 2022 başladı

Güncelleme Tarihi:

Techno Camp 2022 başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 13:43

Turkcell Global Bilgi’nin düzenlediği Techno Camp 2022 başladı.

Haberin Devamı

Program kapsamında 2 ay boyunca Teknoloji başlığı altında; kurumsal çözümler ve iş zekasından network altyapı teknolojilerine, robotik süreç otomasyonundan (RPA) çevik kültüre, yapay zekadan müşteri deneyimi teknolojilerine, dijital etikten programlama dili Java’ya, Python’a ve Linux’a kadar birçok konuda detaylı eğitimler verilecek.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Techno Camp’e 5 bin 213 başvuru yapıldı. Başvurular arasında yapılan değerlendirmeler ile 60 mühendis Techno Camp programında eğitim almaya hak kazandı. Bilişim Teknolojileri ve Teknolojik Operasyonlar olmak üzere 2 ayrı grup şeklinde yapılacak program sonunda başarılı olan katılımcılar, yetkinliklerine göre Turkcell Global Bilgi’de Uzman pozisyonlarında kariyerlerine yön verebilecekler. 

Techno Camp 2022 başladı

Şirketin Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar, Techno Camp ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: "Mühendislerimiz program sonunda, şirketimizde teknoloji alanında Uzman pozisyonlarında kariyerlerine yön verebilecekler. Programımıza olan ilgiyi gördükçe, daha çok sayıda Teknoloji Mühendisi/Uzmanı yetiştirmeyi hedefliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!