SES ofisini İstanbul'a taşıdı

Güncelleme Tarihi:

SES ofisini İstanbula taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 10:56

Dünyanın önde gelen uydu operatörü SES, bölgedeki uzun vadeli iş taahhüdünü teyit ederek, pazardaki Türk ve uluslararası müşter-ileri ile çalışmalarını sürdürmek üzere İstanbul’daki yeni ofis merkezine taşındı.

Haberin Devamı

SES 2013 yılında açtığı İstanbul ofisi ile Türkiye'de faaliyet göstermeye başladı. O zamandan bu yana, Türk kanallarının yayıncılık ihtiyaçlarını karşılayarak onların yurtdışında bulunan 6,5 milyondan fazla Türk diasporasına ulaşmasını sağlayan SES, Türk kanallarının uluslararası yayınlarını, 19.2 derece Doğu yörünge konumunda bulunan Astra aracılığıyla Avrupa’nın geri kalanı ve güvenilir uydu filosu ile de tüm dünyaya ulaştırıyor. SES, buna ek olarak, 31.5 derece Doğu yörünge pozisyonu aracılığıyla, Türkiye'nin uydu pazarındaki tamamlayıcısı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Bölgesi İş ve Geliştirme Müdürü Bilge Atila; “SES, hızla büyüyen Türk pazarıyla olan ilişkilerini güçlendirmek için yerel varlığını korumaya devam ediyor. Türkiye’nin yanındayız. Sınırların ötesinde yeni pazarlar keşfetmek ve etkili izleyici potansiyelini hep birlikte artırmak için buradayız.” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!