Samsung'tan yeni tablet: Galaxy Tab S4

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan yeni tablet: Galaxy Tab S4
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 11:23

Samsung'un tablet ailesinin yeni bir üyesi olacak olan Galaxy Tab S4 hakkında yeni detaylar yayınlandı. Galaxy Tab S4'ün Geekbench verileri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Samsung'un SM-T835 model numarasıyla anılan tablet modeli Galaxy Tab S4, geçtiğimiz günlerde GFXBench veritabanında görünmüş ve Wi-Fi Alliance tarafından onayını da almıştı. Cihaz şimdi de Geekbench'te ortaya çıktı. Gerçekleşen test sonrası Galaxy Tab S4'ün tek çekirdek testinden 1895, çoklu çekirdek testinden de 6362 puan aldığı görülüyor. 

Samsungtan yeni tablet: Galaxy Tab S4

Grafik arabirimi noktasında Adreno 540'ın kullanıldığı tablette hangi işlemcinin yer alacağı Geekbench'te de ortaya çıkmış değil. Ancak, kullanılan grafik arabirimi nedeniyle tabletin Snapdragon 835'e ev sahipliği yapacağı söyleniyor. 10.5 inç büyüklüğünde 2560x1600 piksel ekran çözünürlüğü sunan bir ekrana sahip olan cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla kullanıcılarına hizmet sunacak. 

Haberin Devamı

Samsungtan yeni tablet: Galaxy Tab S4

Full HD video kaydı yapabileceği söyleyen Galaxy Tab S4 modelinin, Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkacağı, yapılan testler sonrası anlaşılmış durumda. Son olarak, SIM kart yuvasının da olacağı düşünülen modelin, hücresel veri ve telefon görüşmelerine olanak sağlayacağı söyleniyor. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!