Samsung'tan yeni akıllı saat: Galaxy Watch Active

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan yeni akıllı saat: Galaxy Watch Active
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2019 09:16

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy Watch Active adında yeni bir akıllı saatinin duyurusunu yaptı. Türkiye'de 1199 TL'den satışa sunulması beklenen ürün bakın hangi özelliklerle geliyor?

Haberin Devamı

Samsung, uygun fiyatlı akıllı saati Galaxy Watch Active'i dünyaya duyurdu. Galaxy Watch ile kıyaslandığında daha düşük fiyat etiketine sahip olan cihaz klasik saatten daha fazlasını kullanıcısına sunuyor. 

Aktivite takip özellikleriyle öne çıkan saat kullanıcıları teşvik etmek için kalp şeklinde bir aktivite halkasıyla günlük takip gerçekleştiriyor. Hedeflerinize ulaşarak kalp sembolünün renkleri tamamlayabilir, detaylı raporlarla günlük ve haftalık ölçümlerinize ulaşabilirsiniz.

Samsungtan yeni akıllı saat: Galaxy Watch Active

Gelelim Galaxy Watch Active'in teknik özelliklerine... 1.1 inçlik dokunmatik AMOLED bir ekrana sahip akıllı saatin 360x360 piksel çözünürlük sunacağı ifade ediliyor. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunmuş. Yonga seti tarafında ise 10nm sürecinde tasarlanan çift Cortex-A53 çekirdekli Exynos 9110 yer alıyor. Sistem 768MB RAM ve 4GB depolama ile desteklenmiş. 

Daha verimli yonga seti nedeniyle saatin bataryası biraz küçülmüş ve 230mAh seviyesine gerilemiş. Kablosuz şarj ile Galaxy S10 serisi üzerine koyduğunuzda batarya dolmaya başlıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!