Samsung Galaxy S10 parçalarına ayrıldı! İçinden bakın neler çıktı?

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy S10 parçalarına ayrıldı İçinden bakın neler çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2019 14:34

Güney Kore'li şirket Samsung'un geçtiğimiz haftalarda tanıttığı amiral gemisi Galaxy S10 parçalarına ayrıldı. Bakın içinden ne gibi parçalar çıkıyor?

Haberin Devamı

Samsung'un yeni gözde telefonu Galaxy S10 tanıtımından bu yana tüm dünyada ilgi çekmeyi başardı. Sunduğu yenilikçi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkan telefon JerryRigEverything adındaki YouTube kanalı tarafından parçalarını ayrıldı.

Bu video ile beraber Galaxy S10'u teker teker parçalarına ayıran Youtuber telefon hakkında bir çok yeni bilgi paylaştı. İlk olarak arka kapaktan başlayan YouTuber, anakart ve bataryalı modelde şarj ve mikrofon girişinin tek parça halinde geldiğini gösteriyor. Bunun sonucunda eğer şarj soketi veya mikrofon girişi bozulursa cihazın pahalı parçalarından anakart değişecek. 

Anakartta yer alan bir başka parça ise ön ve arka kameralar. Anakartın hemen altında ise ısı borusu soğutma sistemi bulunuyor. Bunun haricinde oldukça ince bir yapıya sahip olan parmak izi okuyucusuna ulaşmak istiyorsanız ekranı çerçeveden ayırmanız gerekiyor. Bu parmak izi okuyucusunu değiştirmek ise diğer parçalar kadar zor gözüküyor çünkü ekrana yapışık bir şekilde tasarlanmış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!