Samsung Galaxy Note 10 Lite geliyor! Kalemiyle ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 10 Lite geliyor Kalemiyle ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2019 07:56

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy Note 10 Lite adında yeni bir telefon üzerinde bir süredir çalışıyor. Galaxy Note 10 serisinin fiyat/performans modeli olması beklenen cihazın Bluetooth S Pen ile geleceği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 10 serisini güncellemeye hazırlanıyor. Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus telefonlarıyla ses getiren şirket, bu kez Galaxy Note 10 Lite adında yepyeni bir modeli ortaya çıkaracak. 'Lite' isminden de anlaşılacağı üzere bu telefon, yüksek donanımı daha uygun fiyata kullanıcılarla buluşturacak. 

Cihazın dikkat çeken yanlarından biri ise beraberinde gelecek olan Bluetooth S Pen... Kalemin içinde bir hareket algılayıcı jiroskopun olup olmadığı şimdilik bilinmiyor. Bu sensör sayesinde kalemi havada hareket ettirip, belirli işlevleri etkinleştirmeniz mümkün oluyor.

Galaxy Note 10 Lite'ın diğer teknik özellikleri ise belirsizliğini koruyor. Samsung'a yakın kaynaklardan biri olan Sammobile'ın iddiasına göre cihazın depolama hafızası 128 GB olacak. Cihazla ilgili bilgimiz sadece bununla sınırlı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!