Sahibinden Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Sahibinden Üyeliği Kapatma Adımları

Güncelleme Tarihi:

Sahibinden Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır Sahibinden Üyeliği Kapatma Adımları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Sahibinden.com uygulaması tüm Türkiye genelinde en çok kullanılan sitelerden bir tanesidir. Özellikle ikinci el alım ve satımlar bu siteden yapılmaktadır. Sahibinden hesap silme işlemi nasıl yapılır? Sahibinden üyeliği kapatma adımları nelerdir tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Sahibinden hesap silme işlemleri yapılırken doğru adımlar izlenmelidir. Özellikle de hesap silme linkine tıklanarak Sahibinden. com adresinden hesap silme işlemi en kolay şekilde yapılabilir. 

 Sahibinden Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? 

 Günümüzde ikinci el ve sıfır alım satım sitelerinden başında Sahibinden.com uygulaması gelmektedir. Güvenli ödeme sistemi ile alışveriş yapılan bu siteye üyelik yaptırmak da oldukça kolaydır. Genellikle ürün satışı ve ürün alımı isteyen kişiler Sahinden.com uygulamasında üyeliklerini oluşturabilirler. 

 Sahibinden.com sitesi başta emlak olmak üzere pek çok sektörde öncüdür. Sahibinden.com uygulaması hem mobil hem de bilgisayarlardan kullanılabilmektedir. Tüm bu cihazlardan hesap oluşturma ve ya hesap silme işlemleri de adım adım yapılabilir. Üyelik iptal sürecinin mutlaka dikkatli bir şekilde yapılması gerekmektedir. 

Haberin Devamı

 Sahibinden Üyeliği Kapatma Adımları 

 Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisi olan Sahibinden.com uygulaması her platformdan rahat bir şekilde kullanılabilir. Özellikle emlak sektöründe ön plana çıkan Sahibinden.com uygulamasında hesap silme işlemleri de doğru bir şekilde yapılmalıdır. Sahibinden hesap silme adımları ise şu şekildedir; 

Sahibinden hesap silme işlemlerinin yapılması için https://banaozel.sahibinden.com/bilgilerim/uyelik-iptali linki tıklanabilir. 

Açılan sayfadan ise sağ üst köşede yer alan üyeliğimi iptal etmek istiyorum butonu tıklanır. 

Sistem üzerinden üyeliğin neden iptal edinmek istendiğine dair seçim yapılmalıdır. Ayrıca üyeliğimi iptal et butonuna tıklandıktan sonra ekranda çıkan onay kutucuğuna da onay verilir. 

Hesap silme işlemi için kişisel cep telefonuna gelen SMS'te bulunan kod ekranda açılan doğrulama kısmına eksiksiz ve doğru bir şekilde girilir. 

Yapılan tüm bu işlemlerin ardından ise Sahibinden üyeliği de doğru bir şekilde kapatılmış olacaktır. 

Yapılan tüm bu işlemler ile birlikte Sahibinden.com üyeliği de kolay bir şekilde kapatılacaktır. 

Mobilden Hesap Üyeliği Kapatılması Nasıl Olur? 

 Sahibinden.com uygulaması masaüstü ve ya mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Özellikle Android, İphone ve İos gibi cihazlardan hesap kolayca kapatılabilir. Mobil cihazdan direkt hesaba giriş yapılır. Sonra ise adım adım hesap kapatma işlemleri gerçekleştirilir. Mobil uygulamadan https://banaozel.sahibinden.com/bilgilerim/uyelik-iptali linki tıklanır. Bu linkin tıklanması ile birlikte hesap silme işlemleri de yapılacaktır. 

Haberin Devamı

 Sahibinden Üyeliğinin İptal Edilmesinden Önce Bilinmesi Gerekenler Nelerdir? 

 Günümüzde pek çok uygulama bulunmaktadır. Her bir uygulamanın da kendine has özellikleri bulunur. Özellikle de Sahibinden.com en fazla kullanılan uygulamalardan bir tanesidir. Bu hesapların kapatılmasından sonra üyelik yeniden aktifleştirilmez. O nedenle yeni bir üyelik açılması gerekmektedir. Bunun yanı sıra yayında olan bir ilan var ise bu ilan da yayından kaldırılacaktır. Ayrıca daha önce Pro ve ya Doping gibi ek paketler de satın alınmış olabilir. Tüm bunlar herhangi başka bir hesaba aktarılamaz. Bu uygulamadan da bir daha yararlanılamaz. Bu alanda doping ve benzer paketler için de kişiye ücret iadesi de yapılmaz. Bu siteye yaptırılırken kullanılan e-posta adresi yeniden bu platformlarda kullanılamaz. 

Haberin Devamı

 Sahibinden.com uygulamasından hesabını silmek isteyen kişiler genellikle tüm bu bilgilere sahip olmalılar. Özellikle sitede hesap silme işlemi doğru adımlar ile 5 dakika içinde gerçekleştirilir. Sahibinden hesap silme işlemi yapılırken herhangi bir sorun ile karşılaşılır ise yorumlar kısmına bakılmalıdır. Yorumlar kısmından cevaplar da işe yaramaz ise danışma hizmetlerinden cevap almak gerekebilir. Sahibinden.com hesabı ekibi bir gün içinde dönüş yaparlar. Hesap silme işlemi de bu şekilde yapılır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!