Overwatch'ta her oyuncu kendi haritasını yapacak!

Güncelleme Tarihi:

Overwatchta her oyuncu kendi haritasını yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 15:03

Milyonlarca oyun severin yoğun ilgi gösterdiği Overwatch'ta çok yakında oyuncular kendi haritasını yapmaya başlarsa şaşırmayın! İşte Overwatch'la ilgili yeni gelişmeler...

Haberin Devamı

Overwatch için oyuncuların kendi haritalarını hazırlayabilmeleri gündemde. Henüz ortada bir çalışma yok; ancak planlar da konuşulmuyor değil! Leadergamer.com.tr'nin haberine göre Blizzard Entertainment, öncelikle oyuncuların yeni oyun modları düzenlemesine izin verdi. Oyuna eklenen yeni karakterler, özellikler, oyun modları ve kullanıcı oyun modları sayesinde, içerik olarak oyun oldukça genişledi. Oyunculara verilen bu tip özgürlükler ve çeşitli oyun özellikleri, oyuncuların aklına başka bir yeniliği daha getirmişti: Harita editörü. Yani oyuncular aslında kendi haritalarını yapmak, en azından var olan haritaları az da olsa düzenleyebilmek istiyordu. Blizzard Entertainment açıklamayı yaptı ve Overwatch için harita editörü düşündüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Leadergamer'ın haberine göre oyunun geliştirici ekibi, konu hakkında şu sözleri kaydediyor: “Oyuncular tarafından oluşturulan içerikleri düşündüğümüz zaman, tabii ki haritaları da düşünmek zorundayız. Oyuncular, bir harita editörünü uzun zamandır istiyor ve böyle bir özellik, oyun içerisinde yok. Bu özelliğin oyunda olmamasının bir sebebi var ve bu sebep, bir süre boyunca da değişmeyecek. Bunun sebebi, oyunumuzun yeni bir oyun motoru ile geliştirilmiş olması ve yeni bir oyun motoruna böyle bir özelliğin eklenmesinin küçük bir iş olmaması. Yine de oyunumuz için bir gün harita editörü çıkartmak istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!