Morhipo altyapıya ağırlık vermeye devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Morhipo altyapıya ağırlık vermeye devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:59

2015 yılı boyunca BT altyapısında yaklaşık 10.000 (10K) iş yükünün üstesinden gelen Morhipo, müşterilerinin hayatını daha da kolaylaştırmak için BT altyapısını güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Şirket açıklamasına göre, müşterilerine hem sezon ürünleri hem de indirimli ürünler sunan, sektörde "tek sepet", "tıkla-gel", "kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme" gibi yenilikler getirerek öne geçmeyi başaran, Avrupa’da 2015’in en hızlı büyüyen e-ticaret şirketi Morhipo.com, yalnızca mobil ve on-line satış kanallarını kullanmakla kalmayıp BT altyapısını da en üstün teknolojik çözümler üzerine kuruyor.

Geçen yıl yüz binlerce işlemin yapıldığı sitede, yoğun iş yüküne yanıt veren çözümler ile iş sürekliliği, güvenlik ve performanstan ödün verilmeden gerçekleştirildi. Bunun için "responsive" tasarımla sitenin tüm cihazlardaki görünümünün aynı olması sağlanarak kullanıcı deneyimi en üst düzeye çıkarılırken, BT ekibinin çalışmalarıyla kişiselleştirilebilir bir sayfa altyapısı da kuruldu. Bu tasarım sayesinde, site görselleri kullanıcıların özel ilgi alanlarına göre belirlenirken sezon bannerları da yapılan CRM analizleri ile oluşturulan segmentlere özel olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Morhipo.com BT ekibi, görsellik ve uyum dışında "Çoklu Kargo" uygulamasını da hayata geçirerek kargo firmalarına uygun altyapılar oluşturup müşterilerine anlaşmalı kargolardan istediğini seçme kolaylığı da getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!