Microsoft artık el yazısı da okuyabiliyor!

Güncelleme Tarihi:

Microsoft artık el yazısı da okuyabiliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 10:47

Bilgisayardan yararlanarak görme engellilere etraflarındaki nesneleri keşfetmelerinde yardımcı olan iOS uygulaması Microsoft Seeing AI hakkında Microsoft, San Francisco'da düzenlediği yapay zeka zirvesinde yeni özelliklerini duyurdu. Yeni güncellemeyle Seeing AI, el yazılarını da okuyabilecek.

Haberin Devamı

Microsoft, San Francisco'da düzenlediği yapay zeka zirvesinde Seeing AI hakkında açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamalara göre Seeing AI adını verdikleri iOS uygulamasının indirme sayısı 100 bini geçti. Gelen geri bildirimlerden de memnun olduklarını belirten şirket, uygulamayı 35 ülkeye daha açacaklarının müjdesini verdi. Adı geçen ülkeler arasında AB üyeleri ülkeler de bulunuyor. 

Microsoft artık el yazısı da okuyabiliyor

Yeni gelen özelliklerle birlikte Seeing AI, daha fazla para birimini tanıyacak. Amerikan doları dışında İngiliz sterlini, Kanada doları ve euro da Seeing AI'ın tanımlayabildiği para birimleri arasına katıldı. Rehber sesinin konuşma hızının da ayarlanabildiği yeni güncellemeyle Seeing AI'ya ek olarak bir de el yazısı okuma özelliği geldi. Son olarak Microsoft'un iOS uygulaması olan Seeing AI için Android sürümüne de geleceği hakkında bir açıklama yapılmadı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!