Lenovo ‘Jobs’ sürprizi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Lenovo ‘Jobs’ sürprizi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2013 02:04

Daha önce ‘Jobs’ isimli filmde Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un hayatını canlandıran aktör Ashton Kutcher bu sefer de Çinli bilgisayar devi Lenovo’nun tanıtımında yer aldı.

Haberin Devamı

Lenovo Yoga isimli tabletin tanıtımını yapan Kutcher ile ilgili bir başka sürpriz ise aktörün Lenovo’da ürün mühendisi olarak çalışacağının duyurul-masıydı. Kutcher’ın şirket bünyesindeki diğer mühendisler ile birlikte Yoga’nın tasarımı, özellikleri, yazılımı ve kullanım senaryolarının gelişimi ve pazarlaması üzerinde çalışacağı belirtildi.

İKİ EKRAN BOYUTU

Daha önce IBM şirketinin bilgisiyar bölümünü satın alan Lenova’nın 18 saat pil ömrü vaat eden yeni tablet bilgisiyarı Yoga, farklı taşınma tasarımı özelliğiyle de dikkat çekiyor. 8 ve 10 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla gelecek olan Yoga Tablet, Android 4.2.2 (Jelly Bean) işletim sistemi ile çalışacak. 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğü sunan tablette 4 çekirdekli işlemci, 5 megapiksel arka, 1.6 megapiksel ön kamera ve 16 GB dahili depolama kapasitesi bulunuyor. Cihazda micro SD kart desteği de var.

Lenovo ‘Jobs’ sürprizi yaptı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!