Kickstarter Android uygulaması yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kickstarter Android uygulaması yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:47

ABD merkezli kâr amacı gütmeyen bağış ve fonlama şirketi Kickstarter, kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri Android uygulamasını Google Play Store’da nihayet yayınladı. Uygulama sayesinde kullanıcılar, kampanya taraması ve istedikleri kampanyaları destekleme ve kampanyaları ön plana çıkaracak çeşitli özellikleri cep telefonlarından kullanma imkanına sahip oldular.

Haberin Devamı

Uygulamanın etkinlik akışı özelliği sayesinde kullanıcılar destekledikleri ya da arkadaşlarının katıldıkları projelere ait güncel bilgilere ulaşabiliyorlar. Henüz kampanya başlatma özelliğinin olmadığı uygulamaya gerekli eklemelerin yakın zamanda yapılacağını da sizlere aktaralım.

Şirketin yaptığı açıklamada, uygulamanın uluslararası büyüme potansiyeline daha fazla katkı sağlamak amacıyla kullanıma sunulduğu belirtildi.  Şirket Android uygulamasının yayınlanma sebebi olarak da söz konusu platformun iOS platformundan daha çok kullanıcıya sahip olduğunu gösterdi.

Kickstarter Android uygulaması yayınlandı


2015 yılında 8 Avrupa ülkesinde faaliyete geçen Kickstarter şu an ülke sayısını 18’e çıkarmış durumda.

Haberin Devamı

Son olarak Kickstarter’da proje tanıtımı için gerekli olan koşulları sizlerle paylaşalım. Eğer bir projeniz varsa ve bu proje için bağış toplamaya ihtiyaç duyuyorsanız öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Diğer koşullar ise şöyle;

  • A.B.D vatandaşı ve A.B.D. Sosyal Güvenlik Numarasına sahip olmak,
  • A.B.D.’de bir banka şirketinde hesaba, banka kartına ya da kredi kartına sahip olmak,
  • A.B.D.’de ikamet etmek.

Bugün itibariyle Google Play Store’da yayınlanan Kickstarter Android uygulamasını buraya tıklayarak, daha önceden kullanıma sunulan iOS uygulamasını ise buraya tıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.  

Kickstarter Android uygulaması yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!